The Ordinary | Niacinamide 10% + Zinc 1%

Hoe vaak heb ik The Ordinary niet voorbij zien komen op Instagram. Tè vaak. Maar vaak genoeg zie ik tot mijn verbazing dat de producten niet op de goede manier worden gebruikt. Of helemaal niet geschikt zijn voor de huidtypen of leeftijd van de dames. Daarom probeer ik via mijn reviews wat meer info te geven over dit merk en zijn bijzondere producten. Dit keer ga ik het hebben over de welbekende Niacinamide 10% + Zinc 1%. Één ding is duidelijk, The Ordinary is the best als het gaat om het problemen zoals acne, dofheid, rimpels en slechte huid textuur. Waar heb jij last van?

Andere reviews van The Ordinary:
Salicylic Acid Masque


Even snel over The Ordinary. Dit merk valt onder Deciem, een bedrijf wat zich een ‘abnormal beauty company’ noemt. Deciem is een happy umbrella waar meerdere merken onder vallen en The Ordinary is daar één van. Ze bieden kwaliteit, maar dan door anders te zijn, functioneel en authentiek. Dat alles met een lage prijs waardoor het voor iedereen interessant is.

Waarom zijn de producten zo goedkoop?
Als je maar één of een paar ingrediënten in een product gebruikt, dan kan de prijs ook lager. Ook zit er geen lekkere geur aan of is er een ingrediënt toegevoegd waardoor de substantie zachter en fijner aanvoelt. Nee, dit is echt ‘What you see is what you get.’ Ook hebben zij geen geld gestoken in reclames op televisie of op websites. Ze hebben zichzelf helemaal opgebouwd door social media. Influencers die de producten proberen en een review schrijven of een foto plaatsen met de producten van The Ordinary. Super slim!

Dan nu naar het product, Niacinamide 10% + Zinc 1%. Een sterke formule met vitamine en mineralen en zeer geschikt tegen acne. Nu is het zo bij de producten van The Ordinary dat je goed moet kijken hoe je huid reageert bij gebruik. Je kunt dit product ook plaatselijk gebruiken als je maar op bepaalde plekken last hebt van acne of een vette huid etc.

Als je begint met bijvoorbeeld de Niacinamide, doe het dan eerst op een klein stukje van je huid zoals een plekje op je bovenarm. Krijg je geen irritatie dan kun je het gaan gebruiken. Het zijn namelijk vrij sterke producten, weer voorzichtig. Bouw ook op. Eerst twee keer per week, dan om de dag en daarna kun je het eventueel elke dag gebruiken. Even alles op een rijtje.

Het is geschikt bij huidproblemen zoals:
• Acne
• Vergrote poriën
• Vette huid
• Ongelijkmatige huidstructuur
• Roodheid

Niet te gebruiken bij:
• Vitamine E

Wanneer gebruiken:
• ’s Ochtends en ’s avonds voor gezichtsoliën en crèmes
• Alle leeftijden

Ingrediënten:
Aqua (Water), Niacinamide, Pentylene Glycol, Zinc PCA, Tamarindus Indica Seed Gum, Xanthan Gum, Isoceteth-20, Ethoxydiglycol, Phenoxyethanol, Chlorphenesin.

Mijn ervaring
Ook ik ben eerst gaan kijken hoe mijn huid erop reageerde. Gebruikte het eerste twee keer per week en alleen ’s avonds. Toen dat goed ging gebruikte ik het steeds vaker en nu gebruik ik het elke dag ’s avonds onder mijn nachtverzorging. Het is echt top spul! Ik heb wat onzuiverheden rondom mijn mond en wangen. Dit werd na één week al minder en dat zag je gelijk! Ook de roodheid die daar aanwezig was zwakte af. Mijn huid voelde gladder en de pukkeltjes waren bijna niet meer te zien. Ik gebruik het plaatselijk, want mijn voorhoofd is droger en daar heb ik dit product niet nodig.

Conclusie: Dit MOET je gewoon in huis hebben als je (soms) last hebt van onzuiverheden. De Niacinamide is handig in gebruik en je hebt maar een klein druppeltje nodig die je gemakkelijk met het pipetje hygiënisch op je hand kunt druppelen en daarna kunt aanbrengen op je gezicht. Ik ben echt fan geworden van The Ordinary en er komen nog heel wat producten voorbij straks op mijn blog, stay tuned!

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Uh ja, als het niet uitverkocht is!

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Tuurlijk. Ik denk dat veel mensen hier baat bij hebben.


De producten van The Ordinary zijn exclusief verkrijgbaar bij Douglas in de winkel en online. 

The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% 30ML  € 5,90 euro   

Kennen jullie The Ordinary al? Wat gebruik jij?

Heb je vragen over dit merk, stuur mij gerust een berichtje!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.