Therme | Thai Jasmine Shower Satin

Bepaalde merken koop je nou eenmaal sneller dan andere. Niet alleen vanwege de naam, maar ook omdat je tevreden bent over de producten van een merk. Dit heb ik nou altijd met Therme. Mijn huid voelt echt zachter als ik het heb gebruikt en het ruikt ook ontzettend lekker!

Ik schrijf er nooit over als ik het koop, of als mijn moeder het meeneemt voor mij ( dank je mam! ), omdat het automatisch gaat. Nu pakte ik een andere geur en dacht gelijk aan een review. Een review van een vertrouwd merk, in mijn geval, maar wel even een hele andere geur om het toch wat anders te maken. Ook voor mijzelf, hihi! Ik kocht een douchegel in de geur Thai Jasmine. Een geur van jasmijn en witte thee extracten. Heel bijzonder als je het mij vraagt, die witte thee. Nog nooit van gehoord namelijk.

 

therme2

Zoals alle douchegels worden ze verkocht in makkelijke tubes. Geen geploeter onder de douche met dopjes, nee gewoon *klik* en hij is open! De douchegel is trouwens zeepvrij en pH-neutraal. Dus kun je niet goed tegen zeep, dan is er altijd nog Therme 🙂

 

 

 

 

therme3

De gel is aardig dun, dat viel mij gelijk op. Het heeft een kleine roze tint en je ruikt al gelijk de jasmijn als je de tube opent. Hmm dat ruikt heerlijk zeg! Ik weet niet waar witte thee naar ruikt, maar het ruikt in combinatie met jasmijn echt super.

 

 

 

 

Therme4

De gel is dus vrij vloeibaar, maar wat wel fijn is, is dat je weinig nodig hebt om je gehele lichaam goed in te kunnen soppen. Aangezien Therme niet al te goedkoop is, is dit wel een meevaller. Je betaalt iets meer, maar je hebt wel weinig nodig!

 

 

 

therme1

Zoals altijd ben ik tevreden over dit product van Therme. Thai Jasmine, jazeker! Ik ben in Thailand geweest en als ik eventjes mijn ogen sluit terwijl ik douche met deze geur dan waan ik mij met veel fantasie toch even in Thailand!

 

De producten van Therme zijn o.a. te koop bij Kruidvat en Bol.com.

Kruidvat  Thai Jasmine Showe Satin          200 ML           € 4,59 euro

Wat wil je zeggen?

%d bloggers liken dit: