Treaclemoon | Brazilian Love Bath & Shower Gel

In de winter heeft iedereen wel eens een moment dat we verlangen naar de warme zonnige dagen. Helaas moeten we toch echt nog even wachten voordat dat weer gaat gebeuren. Maar je kunt het zomergevoel wel even beleven met bijvoorbeeld een zomerse geur onder de douche! Ik probeer, om even een ‘summertime’ te creëren, de Treaclemoon Brazilian Love Bath & Shower Gel uit! Lees snel verder om te kijken of ik echt een zomers gevoel krijg van dit product!

Treaclemoon reviews:
Wild cherry magic bath & showergel
Fresh mint tingle shower & bath gel
Happy melon sorbet douchecreme
The raspberry kiss marshmallow heaven douchecreme

Wat een gigantische fles is het weer van Treaclemoon! Daar kun je wel even mee vooruit. Dat vind ik ook altijd prettig aan dit merk, je hoeft niet constant een nieuwe te kopen omdat hij alweer op is haha! Ik ben heel benieuwd naar de geur, jullie ook?

De Brazilian Love Bath & Shower Gel van Treaclemoon ruikt heerlijk naar amandel en vanille. Dit doet mij goed, want I love vanille in een showergel! Ik moet zeggen dat ik ook echt even een moment had dat ik dacht aan zomer. Toppie dus! Hij schuimt goed en is heerlijk zacht op je huid. Ik ga echt huilen als hij straks op is hahaha!

Conclusie: Even terug naar de zomer? Dat komt helemaal goed met dit product! Wat een heerlijke zomerse geur heeft deze shower gel! Een klein beetje product op je hand en het schuimt genoeg voor je hele lichaam. Ideaal!

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Ja! Het is één van mijn favoriet op dit moment!

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Ja tuurlijk!


De producten van Treaclemoon zijn o.a. verkrijgbaar bij KruidvatDmDrogist en Albert Heijn.

Treaclemoon Brazilian Bath & Showergel  500 ml    € 5,49 euro  
( Dit is de adviesprijs en kan verschillen door kortingen.)

Welke geur vind jij lekker onder de douche of in bad?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *