Treaclemoon | Happy Melon Sorbet Douchecrème

Bijna een jaar geleden dat ik schreef over de The Raspberry Kiss & Marshmallow Heaven van Treaclemoon. Te lang geleden als je het mij vraagt, want ik ben gek op de producten van dit merk! Daarom een nieuwe dag een nieuwe review en wel van de Happy Melon Sorbet Douchecreme van Treaclemoon. Om lekker in de zomerse sferen te blijven, het is zo lekker weer vandaag! Schijnt de zon mij jullie ook?

 


Dus de Happy Melon Sorbet Douchecrème van Treaclemoon. Zoals je aan de tekst kan lezen op de fles, heb ik hem gekocht in Duitsland. Gewoon veel goedkoper én veel meer keuze! Dus om de zoveel tijd rijd ik de grens over en koop ik in bij de DM drogist. Nog nooit geweest? Zeker een keer doen, maar wel met een volle portemonnee ( of een mooie pinpas natuurlijk ). Je gaat namelijk nooit zonder iets te kopen de winkel uit!

 


Zoals ik ben gewend van Treaclemoon zit ook deze variant in een mooie grote fles. De geur is heel zoet, net als een meloen natuurlijk! Het woord ‘sorbet’ is denk ik omdat hij wel wat frisser is van geur en ook wat dunner van substantie. Eerlijk vind ik dat veel fijner, dus geef mij vaker zo’n lekkere sorbet onder de douche haha!

 

Conclusie: Ik ben in love met deze geur, zo heerlijk zomers naar een bakje voor verse meloen. Zeker één van mijn favoriet, dat is een dikke feit! Hij schuimt super, net zoals de andere versies van deze Treaclemoon douchecrème. Alleen deze versie is wat dunner van substantie wat ik veel fijner vind eigenlijk.

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Uh, ja!

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Als hun ook van zoete geuren houden zeker.

Dit product is te koop bij DMdrogist.nl en in de Duitse DM Drogisten. Andere geuren douchecrèmes zijn wel verkrijgbaar bij o.a. Albert Heijn en Kruidvat.
Treaclemoon Happy Melon Sorbet Douchecrème   500ML    €4,95 ( prijs kan verschillen per winkel )

 

Halen jullie wel eens producten uit Duitsland?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *