Treaclemoon | The Raspberry Kiss & Marshmallow Heaven Douchecreme

Elke beautyblogger kent dat wel, je bent in een ander land en wilt eventjes één ( of meer natuurlijk ) drogist of parfumerie inlopen om te kijken wat ze hebben. Ik heb dat altijd met de DM drogist in Duitsland. Altijd als ik ons buurland bezoek, moet ik even snuffelen in de DM. Deze winkel kun je vergelijken met de Kruidvat. Ze verkopen van alles.

Nu kocht ik, naast make-up of course ook twee Douchecrèmes van Treaclemoon, want deze heb ik nog nooit geprobeerd en hoor er altijd lovende dingen over. Ik kocht de twee geuren The Raspberry Kiss en Marshmallow Heaven. Gek op zoete opvallende geuren,
dat is wel duidelijk met deze keuzes 😉

 

 

 

The Raspberry Kiss is verkrijgbaar in Nederland, maar Marshmallow Heaven niet! Daar kwam ik pas achter toen ik dit artikel aan het schrijven was. Marshmallow Heaven is alleen dus verkrijgbaar in Duitsland, heel apart. Als ik deze dus straks goddelijk vind, moet ik wat vaker over de grens gaan dus haha!

 

 

 

 

We beginnen met The Raspberry Kiss, een verfrissende roze fles met in dit geval Duitse tekst. Ach, dat maakt niet zoveel uit. We begrijpen dat het een douchecreme is en ruikt naar framboos. Ik zocht nog wel even de tekst op in het Nederlands:

‘Doe ermee wat je wilt, het maakt ons niet uit… Een heerlijk zoete geur voor je ochtenddouche, een met bubbels gevuld bad waarin je lekker lui kunt onderdompelen of gewoon even aan de opening ruiken voor een gelukzalig momentje halverwege je drukke dag…Bron

Conclusie: Wat ruikt deze geur heerlijk zeg! Ik ben echt onder de indruk ook hoe lang de geur op mijn huid blijft hangen nadat ik mij heb afgedroogd en aangekleed. De gehele dag kreeg ik te horen dat ik zo lekker rook en ik had geen eens een luchtje op. Geweldig product!

 

 

 

Dan over naar de Duits geur Marshmallow Heaven. Ik zocht nog wel even wat informatie op over deze fles van Treaclemoon om te zien hoe zij hem beschreven. Op de website stond dat het een hele zoete geur moet zijn en een zachte creme wat voelt als de zwevende ‘marshmallow’ hemel. Nou, ik ben benieuwd. Het klinkt wel heerlijk in de oren.

Conclusie: Oh nee, ik ben fan! Dat word naar Duitsland hoor haha. Deze is nog lekkerder als The Raspberry Kiss, het is echt zo. De geur is zoet, maar wel precies in balans. Heerlijk, net een bad van snoepjes. Ik hou ervan! De hele badkamer rook naar marshmallow, and I don’t care.

 

 

 

Dus: Verukkelijke geuren waarbij Marshmallow Heaven er echt met kop en staart bovenuit sprong. Wat ruikt deze lekker zeg. Als ik in Duitsland ben koop ik er gelijk een stuk of drie!
Ook The Raspberry Kiss is heerlijk en ruikt zoet maar wel in balans. Dat vind ik wel een groot pluspunt. Niet die goedkope snoepgeur, maar echt een douchecrème met een zoete geur.

 

Ga ik dit product nogmaals kopen?
Moet ik hier op antwoorden? Haha, ja natuurlijk koop ik ze nog een keer!

 

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Ja, maar dan moeten ze wel delen 😉

Deze producten zijn dus niet allebei verkrijgbaar in Nederland.Kijk op de website om te zien welke geuren zij hebben. In Nederland is Treaclemoon verkrijgbaar bij Etos en Albert Heijn.

 

The Raspberry Kiss      500ML       € 4,95 euro ( prijs Nederland )
Marshmallow Heaven   500ML       € 3,95 euro ( prijs Duitsland )

 

Wat is jullie favorieten geur van Treaclemoon?

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *