Treaclemoon | Wild Cherry Magic Bath & Showergel

Groot fan van het merk Treaclemoon, dat is een feit! Het liefst staat er altijd wel een product van hun in de badkamer en kan ik mij lekker insoppen met hun schuimende bath & showergel! Nu is het de beurt aan de Wild Cherry Magic Bath & Showergel van Treaclemoon. Is deze ook zo fijn en ruikt hij heerlijk naar kersen of is het te zoet? Lees snel verder!

Andere reviews:
Treaclemoon – Fresh mint tingle shower bath gel
Treaclemoon – Happy melon sorbet douchecreme
Treaclemoon – The raspberry kiss marshmallow heaven douchecreme


Kennen jullie Treaclemoon al? Ik gebruik het al jaren en elke keer ben ik weer verrast door een geur die ik nog niet heb gehad. Ze hebben niet alleen producten voor onder de douche of voor in bad, maar ook voor daarna zoals handcrème!

De Wild Cherry Magic Bath & Showergel ruikt zoet en fruitig naar kersen en tovert een glimlach op je gezicht! Na je bad of douchemoment is je huid fris, verzorgd en ruikt het heerlijk naar zoete kersen.

Ook goed om te weten:
• Dierproefvrij
• 100% parabeenvrij
• Verpakt in recyclebaar plastic!

Conclusie: Wat een lekkere friszoete geur is dit. Niet te zoet, maar gewoon naar vers geplukte kersen. Ik ben fan! Dit is wel één van mijn favorieten geworden, maar overtreft nog steeds niet de Fresh Mint Tingle van Treaclemoon. Die blijft mijn fav voor alle seizoenen.

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Oh zeker als hij EINDELIJK op is koop ik een nieuwe. Je doet er super lang mee.

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Tuurlijk!


De producten van Treaclemoon zijn o.a. verkrijgbaar bij KruidvatEtos en Albert Heijn.

Treaclemoon Wild Cherry Magic Bath & Showergel  500 ml    € 4,99 euro  
( Dit is de adviesprijs en kan verschillen door kortingen.)

Kennen jullie Treaclemoon? Welk product vind jij fijn?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *