Treatwell: Haarbehandeling bij PH Haarstudio

Mijn haar is met dit weer echt een ramp. Van pluizig haar met droge punten tot snel vet haar met jeuk, het komt allemaal door het weer. Als het weer kouder begint te worden krijg ik last van mijn hoofdhuid, jeuken is het grote probleem. Daardoor wordt mijn haar ook sneller vet.

Ik werd een paar weken geleden door Treatwell benaderd of het mij niet leuk leek om een heerlijke ontspannen haarbehandeling te ondergaan. Dit idee klonk zo goed dat ik gelijk een afspraak maakte op de website van Treatwell.

Treatwell is een hele fijne website waar je gemakkelijk en snel een afspraak kunt maken. Ook kun je dus zien wat de recensies zijn van een kapper waar jij op het punt staat naartoe te gaan. Ik vind trouwens dat Treatwell veel kappers te bieden heeft en dat je zo op een betrouwbare manier een afspraak kunt maken zonder enige problemen. Je klikt een kapper aan die je wel bevalt en zoekt in de agenda van deze kapper naar de geschikte datum en tijd. Ben je zeker van je zaak klik op bevestig en hoppa, je hebt een afspraak gemaakt!

Ik kijk altijd naar de recensies van kappers want ik vertrouw niet zo snel iemand met mijn haar. Na wat bekijken van verschillende kappers besloot ik een afspraak te maken bij één die er uitblonk.  Op naar de kapper in Amsterdam!

 

Ph studio 11

Ph Haarstudio ligt gelegen aan de Oudeschans in Amsterdam. Het was best makkelijk te bereiken. Om de hoek stoppen bussen, maar eigenlijk is het vanaf Amsterdam Centraal makkelijk te lopen. Ik stapte binnen en ik voelde mij gelijk op mijn plek.

 

 

Ph studio 6

Met heerlijke franse jazz muziek op de achtergrond genoot ik van mijn thee en een koekje. Ik was namelijk wat aan de vroege kant, maar daar had de kapper helemaal geen moeite mee. Volgens mij vond hij het zelfs wel gezellig!

Hij was eerlijk en vertelde dat er een mevrouw voor mij nog iets langer de haarverf moest laten zitten. Als een kapper dat zo vriendelijk verteld vind ik dat niet echt een probleem. Er hing een fijne en rustige sfeer dus ik zat wel goed met mijn theetje en een koekje!

 

 

Ph studio 3

Ondertussen vroeg hij alvast aan mij wat voor typen haar ik had en waar ik last van heb. Altijd fijn als een kapper dat vraagt, dat geeft een beetje geruststelling. Hij doet niet zomaar wat!

 

 

PH studio 2

Toen was ik aan de beurt. Een ontspannen haarmassage en daarna een haarmasker met stoomkop. Dit had ik nog nooit ervaren dus dat was eventjes wennen. Toen hij eenmaal begon met mijn hoofdhuid te masseren dacht ik: Het zit wel goed hier, geniet er maar van. Haha!

 

 

Ph studio 9

Na de hoofdmassage bracht hij een lekker ruikend masker in mijn haar en mocht ik plaatsnemen in de kappersstoel. En wat kreeg ik nu voor geks op mijn hoofd…!

 

 

 

PH studio 1

Ik leek wel een gloeilamp! Het ‘ding’ kwam uit Japan vertelde hij en liet mij de rare Japanse tekens zien op het toestel. “Ik weet nu wel wat elk knopje doet dus weet maar niet bang.” Gelukkig maar, ik begon al te zweten.

Het uh ja ‘ding’ werd warm waardoor het masker goed kon intrekken. Ik vond het wel prettig aanvoelen eigenlijk. Lekker warm onder een lamp, ik vind het geen straf.

Na een tijdje spoelde hij mijn haar weer uit en mijn haar voelde super zacht!

 

 

Ph studio 10

Ook heeft hij mijn haar nog leuk gestyled, waar ik heel tevreden mee was. Het heeft de gehele dag goed gezeten! Ik ben erg tevreden met mijn behandeling bij PH Haarstudio en ga er zeker nog eens langs. Één van de beste kappers waar ik ooit ben geweest, en dan heeft tie nog geen eens mijn haar geknipt haha!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *