Urtekram | Body Scrub Aloë Vera

Zijn jullie ook altijd nieuwsgierig naar merken die je nog niet kent? Ik wel! Een paar weekjes geleden kreeg ik een pakketje binnen van een voor mij onbekend merk Urtekram met daarin een Body Scrub met Aloë Vera. Dat leek mij zo lekker, want ik hou van Aloë Vera als ingrediënt in verzorgingsproducten. Tijd dus voor een review van dit product en Urtekram zelf!
Kennen jullie dit merk al?

 

urtekram-logo
Eerst wat uitleg over dit merk uit Scandinavië. Huppa gelijk de eerste feit haha! Het is een biologische groothandel in land van herkomst die bijvoorbeeld gecertificeerde biologische verzorgingsproducten verkopen, én producten die ontwikkeld zijn voor mensen met allergieën voor bijvoorbeeld lactose, gluten en parfum verkopen. Super goed!

De producten worden verkocht in meer dan 36 landen in Scandinavië, de rest van Europa, Rusland, het Midden-Oosten, Azië en Noord Amerika. Ze zijn dus erg populair!

 


Nu het product, een Body Scrub met Aloë Vera. Dat klinkt mij goed in de oren, want ik ben altijd op zoek naar een goede stevige scrub voor mijn bovenarmen en benen. Waarom? Omdat ik eerlijk, heel veel last heb van bultjes en helemaal in de zomer helaas. Dus ik ben heel benieuwd hoe dit product bij mij werkt natuurlijk!

Gemaakt met biologische glycerine, plantaardige peeling en voedende plantoliën van broccolizaden, olijven, amandels, en jojobazaden voor het verzachten en vernieuwen. Voor een zachte en gerevitaliseerde huid met een uitgebalanceerde geur van sinasappel, citroen en citroenras. Breng aan en veeg over een vochtige huid.

 

 

Conclusie: Een hele goede stevige scrub die ook nog eens daarbij de huid verzorgd door de Aloë Vera. Super fijn! Hij ruikt vrij neutraal en scrubt heel gemakkelijk. Wel een beetje water toevoegen anders gaat het wat stug.

 

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Ik denk het wel ja!

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Jazeker!

 

 

Producten van Urtekram zijn verkrijgbaar via o.a. Bol.com, Deonlinedrogist.nl en Ekoplaza.nl

Kennen jullie Urtekram? En welke producten vinden jullie fijn?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *