Vevina | Last van schurende benen!

Zo dat is lang geleden! Excuses lieve lezers ik was namelijk eventjes op vakantie om op te laden na veel stress en spanning. Nu ben ik terug van weggeweest en begin ik gelijk met een product wat ik op vakantie heb getest. Ik heb het over een crème van het merk Vevina, speciaal voor die pijnlijke schuurplekken zoals bij je bovenbenen waardoor je nooit dat leuke jurkje aan kan doen zonder legging of fietsbroekje. Heel vervelend, hopelijk gaat Vevina mij helpen om van dit probleem af te komen!

Helaas heb ik hier zelf veel last van en daarom stond ik ook te popelen om dit product uit te proberen. En waar kan dat niet beter dan op vakantie in Griekenland met 30 graden! Blijft het goed zitten de hele dag? Ook met warm weer?

 

 

 

Dus, Vevina Friction Protection Cream moet mij helpen om van die pijnlijke schurende plekken af te komen. Gewoon alles dragen wat ik wil, dat zou geweldig zijn!

Deze crème is een soort beschermlaag op je huid waardoor het niet gaat schuren. Ook bijvoorbeeld voor op de buik, bovenarm of oksels als je daar juist weer die vervelende schuurplekken krijgt.

 

 

 

De crème is waterresistent en ook zweet heeft geen invloed op de creme van Vevina. Top voor elke situatie dus! Of je nou naar een tuinfeestje gaat met 22 graden en een jurkje aan wilt of op vakantie bent met 35 graden, het zou moeten blijven zitten.

Nog iets:  Bevat geen parabenen, kleur- of geurstoffen!

 

 

 

Het is een zachte crème die je gemakkelijk kan aanbrengen en uitsmeren. Je huid voelt er niet stroef door, maar voelt wel anders aan. Een soort silicone laag over je benen, zo kan ik het het beste beschrijven haha! Het is zeker geen raar gevoel bij het lopen, eigenlijk heb ik er helemaal geen erg in.

Ik heb de hele avond geen last meer gehad van schurende plekken en het voelde heel natuurlijk aan. Ook met de warmte in Griekenland was het niet eerder ‘uitgewerkt’. Het is gewoon een goed product en doet zijn werk goed!

 

 

 

Conclusie: echt een geweldig product en makkelijk mee te nemen zoals op vakantie! De platte tube past makkelijk in je tas. Ook heb je maar weinig nodig om, in mijn geval, je bovenbenen aan de binnenkant goed te kunnen insmeren. Ik ben erg blij met dit product en kan nu gewoon alles dragen wat ik wil zonder pijnlijke geschuurde plekken!

 

Ga ik dit product nogmaals kopen?
Ja! Geweldig product, het werkt echt.

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Ja natuurlijk!

 

Dit product is te koop bij Bol.com, Drogistplein en Drogisterij.net. ( prijzen verschillen )

Vevina Friction Protection Cream     30ML      €10,01 euro ( Bol.com )

 

Hebben jullie ook last van schurende benen? En wat doe jij er tegen?

Wat wil je zeggen?

%d bloggers liken dit: