Vichy | Idéal Soleil – Crème Dry Touch SPF 50

Deze zomer ben ik op vakantie geweest naar Griekenland en heb daar heel wat in de zon gelegen. Natuurlijk wel onder de parasol, maar alsnog verbrand ik. En niet zo’n beetje ook helaas… Nu kreeg ik voordat ik het vliegtuig in stapte een zonnebrandcrème mee om uit te proberen van Vichy namelijk de Idéal Soleil Creme Dry Touch SPF 50.

Een hele mond vol, maar heeft deze crème mij ook goed kunnen beschermen tegen die felle zon op het strand, achterop de scooter en tijdens het drinken van mijn cocktail onder de parasol?

 

 

 

Dus even een paar punten op een rij over deze zonnebrandcrème van Vichy:

• SPF 50
• Dry touch, plakt niet!
• Voor lichte, gemengde tot vette huid
• Hypoallergene formule
• Geen parabenen

Dat klinkt heel goed zeg! En zeker de term dry touch ben ik heel nieuwsgierig naar. Werkt het echt? Deze crème is dus voor het gezicht en in mijn geval heb ik dan echt SPF 50 nodig. Ik verbrand eigenlijk altijd in mijn gezicht en hoop met deze zonnebrandcrème dat dit niet gebeurd. Ook hoop ik dat mijn huid er niet vetter van gaat worden. Fingers Crossed!

 

 

 

Deze hypoallergene formule is dermatologisch getest op de gevoelige huid en daarom geschikt voor de meeste mensen. Waarbij ikzelf ook onder val, want ik heb vaak genoeg last van droge plekjes en een geïrriteerde huid.

Het gebruik
Deze creme smeer je vlak voor blootstelling aan de zon aan op je gezicht. Als je hebt gezwommen wel weer opnieuw insmeren natuurlijk!

 

 

 

 

Conclusie:  Ik ben blij verrast van deze zonnebrand van Vichy! Twee weken op vakantie, 30 graden en niet verbrand! Het is een wonder. Ook de ‘dry touch’ is werkelijk geniaal. Na het insmeren plakt het niet en trekt het gewoon goed in in de huid. Over de huid gesproken,
ik heb geen last gehad van irritatie of droge plekjes. I love it! 

 

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Ja!

 

Zou je het product nogmaals kopen?
Zeker wel! Ik ben heel tevreden over dit product.

 

 

Dit product is verkrijgbaar bij bol.com, Newpharma.nl,Mijnhuidonline.nl en Kruidvat.
Vichy Idéal Soleil Crème Dry Touch 50 SPF         50ML       € 13,27 euro ( prijzen verschillen per winkel )

 

Welke zonnebrandcrème gebruiken jullie het liefst? 

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *