Vision | All Day sun protection SPF 50

Dit weekend kunnen we onze jassen en vesten weer eventjes in de kast hangen. Het zal weer warmer worden en de regen zeggen we gedag. Mag ook wel, het is verdorie juli!

Nu schreef ik een paar dagen geleden al over een zonnebrand in dit artikel en vertelde dat ik er nog wel één zou reviewen. Nou, hier is hij dan haha!

Ik review nu van het merk Vision een zonnebrand met factor 50. Ook is dit een creme in plaats van een spray, zo kan ik goed zien wat nou fijner is en beter beschermd natuurlijk.

 

 

 

 

vision 3

De Vision All Day sun protection zegt het eigenlijk al. Een langdurige zonbescherming met een hoge factor zodat je onmogelijk kan verbranden, zou je denken tenminste. Ik geloof er heilig in dat je altijd nog kan verbranden zelfs met zo’n hoge factor.

Ga daarom tussen 12 en 3 uur niet in de volle zon zitten. Zoek een boom of neem een parasol mee als je naar het water gaat.

 

 

 

Vision1

Zoals je ziet in de creme aardig dik. Nu is dat niet erg als hij maar goed uit te smeren is. Ik vind hem zelf wat stroef met uitsmeren, en dan ben ik nog geen eens verbrand. Het is wel een zonnebrandcreme die je niet ziet als je hem goed uitsmeert. Vaak geeft een factor 50 een vage witte waas achter, maar dat is duidelijk met Vision niet het geval!

 

 

 

Vision 2

Ik heb hem de gehele dag gebruikt met een graad of 26 en ik ben niet verbrand! Natuurlijk lag ik wel onder de parasol, maar ik naam ook vaak een duik in het lekkere verkoelde water. Ook vind ik dat de creme heel lekker ruikt! Niet zoals een normale zonnebrand, maar gewoon lekker.

Conclusie, een zonnebrand die ik iemand snel zou aanbevelen. Hij is fijn en zeker als je echt factor 50 nodig hebt. Je hoeft ook geen dikke laag op te smeren want hij doet zijn werk gewoonweg goed!

De Vision All Day sun protection is te koop bij Kruidvat voor € 8,99 euro

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *