W7 Cosmetics | Absolute Lashes ( Dupe Benefit? )

W7 mascara 2

Dit merk is echt een kleine hype geworden in de bloggerswereld. Iedereen is zeer enthousiast om de producten en daar ben ik er één van! W7 Cosmetics is een merk dat bekend staat om zijn producten die soms erg op exclusievere producten lijken. En zoals je weet zijn die best wel prijzig, maar daar weet W7 wel raad mee. Zij verkopen deze ‘dupes’ voor een veel lagere en zeker betere prijs zodat iedereen deze producten kan kopen. Ook zonder een dikke portemonnee op zak ( of een creditcard ).

Ik schreef al reviews over W7 In The Nude Palette, In The Night en In The Buff. Nu is het de beurt aan een mascara die wel heel erg veel op They’re Real? mascara van Benefit lijkt.

 

W7 mascara 3

Een paar maanden geleden kreeg ik een mini exemplaar van They’re Real! Mascara van Benefit in mijn bezit. Ik was gelijk verkocht nadat ik hem als eerste probeerde en giga lange wimpers kreeg! Wow, wat een waanzinnig product! Alleen de prijs was wel erg aan de hoge kant. Jammer, ik moest heel zuinig doen want ik zal hem niet meer kopen voor die prijs.

Mijn mini mascara was na een maandje alweer op. Op dat moment begon mijn zoektocht naar een dupe. Eenzelfde mascara die net zo mooi en goed werkte maar dan met een lagere prijs. Een paar weken later zag ik hem ineens liggen! Wat, nee, echt!? Jawel, een dupe en nog wel van W7 cosmetics. De W7 Absolute Lashes ging gelijk mee naar huis!

 

W7 mascara

En daar is hij dan, werkelijk hij lijkt sprekend! Zal hij ook zo goed zijn? Hm, aan de borstel te zien wel, maar we zullen zien!

 

W7 mascara 4W7 mascara 5Oke, niet verkeerd! Hij is heel fijn en ook makkelijk te gebruiken. Geen klontjes en het ziet er natuurlijk uit. Ik vind het een fijn product, en hij lijkt ook best wel op die van Benefit. Ik gebruik hem nu dagelijks en ben er erg tevreden mee.

Hij is verkrijgbaar bij de Op=Op winkels voor €4,59 euro.

 

Wat voor ‘dupe’ product heb jij in huis?

Wat wil je zeggen?

%d bloggers liken dit: