W7 Cosmetics | Duo Blush

Soms probeer ik een product omdat ik er alleen maar nieuwsgierig naar ben. Ik heb het niet nodig, het trekt mij gewoon aan om het te kopen. Zo ook de Duo Blush van W7 Cosmetics. Waarom? Omdat ik niet veel bronzers heb eigenlijk ( ja echt waar ). Een goed excuus om het toch maar in mijn mandje te doen en dan te horen krijg dat mijn vriend hem uiteindelijk voor mij koopt, de schat <3

Andere W7 reviews:
Candy Blush
Nagellak Dazzle Green 8
Nagellak Gold Shimmer
Absolute Lashes ( Dupe Benefit )
Palette In The Night

 

 

 

W7 Duo

De Duo Blush kocht ik in de kleur 04 omdat ik wat meer wilde spelen met de bronzer.
Hopelijk is het niet te overheersend, maar daar komen we snel genoeg achter! Het is trouwens een simpel doosje wat makkelijk mee te nemen is. Niet te groot en niet te klein, precies goed.

 

 

 

W7 Duo 3

De kleuren zijn vrij heftig, vind ik zelf. Een beetje aan de donkere kant ook, maar dat kan wel betere pigmentatie afgeven. Dat weet ik dan weer uit ervaring. De bruine kleur heeft een beetje een rood paarse tint, ik hoop maar dat dat niet mijn roodheid meer laat zien.

 

 

 

 

W7 Duo voor

Voor

Zo ziet mijn huid eruit met alleen een lichte foundation. Geen blush en geen bronzer.
Daar moet deze Duo Blush verandering in brengen natuurlijk!

 

 

 

W7 Duo na

Na

Oepsie, ik ben een beetje oranje! Hij is wat aan de donkere en dus ook oranje kant lijkt het wel. De blush vind ik trouwens wel heel mooi staan, maar ik ben er niet zo over uit wat ik van de bronzer vind. Misschien toch iets to much?

 

 

 

W7 Duo 4

Let niet op de rare pluk haar langs mijn gezicht, ik had hier een echte bad hair day. Nu even over de make-up, waar jullie voor kwamen. Ik vind eigenlijk dat het op deze foto wat minder donker uitvalt. Het ziet er veel rustiger uit lijkt het wel. Zo durf ik wel over straat haha!

 

 

 

W7 Duo 2

Wat vind ik uiteindelijk van deze Duo Blush? Ik ben er niet zo tevreden mee. Hij geen wel heel veel kleur en heeft goed pigment, maar voor mijn huidskleur is het wat te overdreven. Ik zou dan gaan voor de iets lichtere variant zoals de 01 of 02. Dit was net een stapje te ver. Toch ben ik wel tevreden over de kwaliteit dus, en zou ik het wel aanbevelen!

De producten van W7 Cosmetics zijn verkrijgbaar bij de op=op winkels.

Duo Blush 04                  € 2,99 euro

Wat vinden jullie van het merk W7 Cosmetics?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *