Workshop | Superlooks Rotterdam

Soms vind ik het gewoon leuk om mijn moeder zomaar iets leuks te geven. Deze keer zag ik op Vakantieveilingen een make-up workshop van Superlooks langskomen, en nog wel in Rotterdam! Dat kon ik natuurlijk niet laten lopen en bood mee tijdens de veiling. Voor een leuk bedrag kon ik hem kopen en verraste ik mijn moeder met deze workshop.

Helaas worden deze workshops niet meer gegeven en zijn de producten ook niet meer te koop!

super 6

Helaas liep het niet allemaal zoals gepland. We hadden via Vakantieveilingen gereserveerd, maar de vestiging zelf wist dat helemaal niet. Zij zijn dicht om die tijden. Daar stonden we dan, voor een gesloten deur. Nog heen en weer gebeld met het hoofdkantoor van Superlooks, maar ook zei konden niks betekenen. ( Vakantieveilingen heeft mij naderhand een mail gestuurd en ons een veilingtegoed gestuurd, dat is natuurlijk wel attent.)

We hadden de moed al opgegeven totdat we, na nog drie keer bellen naar dit bedrijf, te horen kregen dat als we zouden wachten tot 13.00 uur ( terwijl het verdurrie 10.00 uur ‘s ochtends was, wij kans hadden om gewoon aan te schuiven. Gelukkig wonen we in Rotterdam en wisten we de weg, daarom besloten we maar even wat winkeltjes te bekijken. Ja hoor, om 13.00 uur stonden we bij de balie in een open Superlooks vestiging in hartje Rotterdam en konden wij gelukkig mee doen.

super 4

Na deze hele happening moeten we eerlijk zeggen dat de dames van de workshop heel attent en netjes waren en hebben ons na afloop nog een cadeau gegeven. Ze wisten trouwens ook helemaal van niks, slechte zaak van Vakantieveilingen dus. Maar goed, op naar mijn mening over de workshop zelf!

super 2

We werden verwelkomt met een lekkere warme kop koffie ( of thee ) en wat uitleg over de workshop zelf. De mevrouw die ons de workshop gaf was echt aardig en legde alles goed uit. Ook gaf ze ons de ruimte om zelf tussendoor vragen te stellen. Dit stel ik altijd op prijs, niet de ‘vraag het maar aan het einde’ variant. Eerst legde ze uit wat Superlooks precies voor merk was en wat de workshop inhoud van begin tot eind zodat we een duidelijk beeld kregen van de 2,5 uur die zouden komen.

super 9

Alles was netjes geordend per plek voor elk persoon. Schone kwasten met alle producten per stap op volgorde neergezet, zodat het nog overzichtelijk was wat de stappen waren om bijvoorbeeld je gezicht te reinigen. Ook werd alles met wattenstaafjes aangebracht en daarna op de hand zodat je niet met je (vieze) vinger in het product zat. Dat gaf mij wel een geruststelling, want ik heb echt een hekel aan kwasten die andere mensen hebben gebruikt etc.

super 8

Over de workshop zelf ga ik niet volledig op in, omdat dat juist is waar je voor komt. Ze geeft namelijk veel tips en tricks hoe je make-up het beste kan aanbrengen en combineren en dat moet je echt zelf ervaren zo in een workshop. Het is echt super leuk om een keer te doen met je vriendinnen of moeder ( ik vond het gezellig mam xx ).

super 1

Na de workshop kregen we een lijst met producten die we tijdens de 2,5 uur hadden gebruikt plus de prijzen. Handig, want zo kon je het makkelijk aanvinken en kon één van de andere dames de producten voor je neerzetten bij de balie. Alles was netjes geregeld.

Ik heb natuurlijk wat producten gekocht ( en gekregen, dank jullie wel nog! ) en zal hier zeker artikelen over schrijven met uitgebreiden reviews!

super 3

Raad ik het aan om deze workshop te volgen? Jazeker, maar wees voorzichtig met Vakantieveilingen. Ik vond het echt niet tof hoe de ochtend is verlopen, maar gelukkig waren ze bij Superlooks wel goed bezig 😉

Welke workshop hebben jullie gevolgd en wat vonden jullie daarvan?

Wat wil je zeggen?

%d bloggers liken dit: