Yankee Candle | Blueberry Scone

Naast dat ik een tikkeltje verslaafd ben aan nagellak en kookboeken ( yasss Jamie Oliver! ), is er ook een grote liefde voor lekker ruikende geurkaarsen. Er zijn heel wat kaarsjes opgebrand in mijn kamertje, maar nu in mijn eigen huis samen met mijn vriend moest er iets anders komen te staan. Ja hoor, ik heb mijn eerste Yankee Candle met de geur Blueberry Scone in gebruik!

 

 
Andere reviews:
Geurkaarsen Guava Nectar & Fir Balsem
Ikea Geurkaarsen
Kruidvat Bolsius Geurkaarsen

 

 

En wel de large gekocht haha! Ja als je het doet moet je het ook gelijk goed doen. Ik kocht deze Yankee Candle samen met mijn moeder in een klein winkeltje een tijdje terug in Rotterdam. Helaas is de winkel failliet… heel jammer! Maar tegenwoordig kun je deze heerlijke geurkaarsen gemakkelijk online kopen.

 

 

 

 

Dus de geur Blueberry Scone, één woord: Zoet. Ik hou ervan! Deze grote Yankee Candle brandt maar liefst 150 uur, maar je hoeft hem niet de hele avond aan te hebben want de geur is sterk en verspreid heel gemakkelijk door de kamer. Heel zuinig dus, gelukkig maar want hij is vrij duur zoals jullie misschien wel weten.

 

 

 

 

Conclusie:  Een geurkaars die je maar heel even hoeft aan te zetten om je hele huis heerlijk te laten ruiken naar Blueberry Scones en daar hou ik van. Ook is het een echte eyecatcher in vind ik zelf.

 

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Als zij van zoete geurkaarsen houd dan zeker!

 

Zou je het product nogmaals kopen?
Ik denk dat ik het liefst weer een nieuwe geur zou uitproberen.

 

 

Dit product is helaas niet meer verkrijgbaar maar andere Yankee Candles zijn wel bij o.a. bol.com Geurvoorjehuis.nl, Swietarts.nl, Sensationalhome.nl en Uscandles.nl te koop. genoeg keuze!
 
Yankee Candle Large Blueberry Scone        623gr       € 32,95 euro ( Prijs Bol.com )

 

Wat is jullie favorieten geurkaars?

 

 

Wat wil je zeggen?

%d bloggers liken dit: