Yves Rocher dagcrème voor een stralende huid!

Mijn moeder besteld een paar keer per jaar bij Yves Rocher, ze is al heel lang lid. Als je zolang lid bent krijg je wel eens een cadeautje bij je bestelling of mag je voor weinig iets bij bestellen. Zelf had ik ook weer een nieuwe crème nodig, want mijn Dior was helaas op. Mijn moeder bestelde en kreeg een gratis crème erbij en op deze manier kreeg ik ook een lekker smeerseltje.

Alleen wat zag ik toen ik hem binnen kreeg, het is voor rimpels! Toch probeer ik hem uit omdat ik gehoord heb dat Yves Rocher goede producten heeft. Misschien is dit wel het middel tegen mijn onzuiverheden en droge plekken, we zullen zien!

 

 

yves rocher 1

yves rocher 4

Het potje ziet er netjes uit. Zoals je kunt lezen staat er voor rimpels en glans. Ik keek er overheen en heb het product gebruikt. Oh trouwens er zit ook SPF 20 in, altijd mooi meegenomen!

Op de achterkant staan de ingrediënten. Poe, dat zijn er heel wat. Voor de lezers die hem ook willen bestellen kunnen gelijk zien wat er in zit.  Ik had niet verwacht dat er zoveel in zo’n potje kon passen, hihi.

 

 

yves rocher 2

Het is tijd voor de test. Ik heb de crème 2 weken gebruikt, even voor de duidelijkheid. Het heeft een zachte substantie met weinig parfum. In ieder geval, hij rook niet echt naar een bepaalde geur en dat vind ik zelf fijn. Parfum hoeft niet op het gezicht gesmeerd worden toch?

 

 

 

yves rocher 3 collage

Hierboven laat ik zien hoe dik de crème is. Het valt mee, maar hij is wel verzorgend. Je voelt dat de huid de crème opneemt. Goed uitsmeren en je bent klaar voor de dag!

 

 

 

yves rocher 5

Na 2 weken merkte ik verbetering! Jazeker, die rimpel crème werkt goed zelfs als je geen rimpels hebt. Hij verzorgd mijn huid goed en verrek, mijn onzuiverheden en roodheid neemt af. Ik ben er heel blij mee en ga hem langer gebruiken. Zuinig gebruiken en er van genieten!

 

Yves Rocher dagcrème –  € 12,00 euro 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *